Hjemmesiden bruger cookies. Nogle bruges til statistik og andre sættes af tredjeparts tjenester. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies. Læs mere.
Re:designed - Re:Designed LY Urban Walnut

Re:Designed LY Urban Walnut

Re:designed

DKK 999,00
På lager
Vildt lækker oversized bumbag i den skønne valnød farve. Tasken har god plads med sine mange lynlås lommer. Tasken har to store rum og seks mindre rum, hvilket gør det nemt at holde styr på sine sager. Skøn taske i et lækkert tidsløst design som har en god anvendelighed til mange anledninger såsom:

  • Koncerter eller festivaler, hvor du har brug for en praktisk taske til alle dine ting.
  • Hverdagen, hvor du har brug for en rummelig bumbag med god funktionalitet.
  • Rejser, hvor du skal have plads til dit pas, pung, mobil og andre mindre nødvendige pakkenelliker til rejsen.
Alt i alt en god rummelig og praktisk taske til ethvert behov. Kort sagt - et klart MUST-HAVE.
Vær opmærksom på at læderets udseende og følelse varierer fra style til style.

Om urban-kvaliteten:
Tasken er lavet i en speciel Urban kvalitet. Dette betyder at tasken er af naturligt farvet kvæg-læder. Inden overfladen på produktet er færdiggjort behandles den med farvestof, for at bibeholde det originale kornmønster i det rå læder. Kvaliteten på Re:Designed produkter defineres af dets naturlige samt bløde udtryk og følelse, hvor hver taske er unik med individuelle særpræg. Tasken har efter behandlingen fået påført en let voks på overfladen, til at afvise snavs og andre væsker når tasken tages i brug. Med denne læder kvalitet bliver produktet kun smukkere og smukkere med tiden, da tasken skaber en naturlig patina i det rå skind som den bliver brugt.

Materiale: Skind
Mål: B: 26 x H: 55 cm.
Style no: 4958-LY

Andre købte også