HOS OS FÅR DU


❤︎ Hurtig levering 1-3 dage
Vi sender dine varer hurtigst muligt. Hos SØS tilstræber vi os at afsende din ordre inden klokken 17 samme dag, ordre herefter sendes næstfølgende hverdag. Hvis varen mod forventning ikke er på lager, vil du modtage besked herom med det samme. Vi samarbejder med GLS og Postnord, som står for levering af vores pakker når vi sender til både private samt erhverv. Vores leveringstid er 1-3 hverdage.

❤︎ Fri fragt over 500kr.
Hos SØS tilbyder vi fragtfri levering til valgfri pakkeshop ved køb over 500 kr. i Danmark. Ved køb under 500 kr. er fragtprisen 39 kr. til pakkeboks.

❤︎ Afhent og returner i butik eller webshop
Hos os er det muligt at afhente dine varer købt på www.butiksoes.dk i vores fysiske butikker. Når vi har håndteret ordren sender vi en mail når bestilling er klar til afhentning. Husk at medbringe ordrenummer på din bestilling.

❤︎ Nem retur
Hvis de fremsendte varer ikke leve op til dine forventninger, kan du sende varerne retur med den vedlagte returlabel. Bemærk, at du selv betaler 39 kr. i returporto ved at benytte den vedlagte returlabel.
Du kan læse mere om vores returneringspolitik under levering og handelsbetingelser.

❤︎ 14 dages returret

Du har 14 dages returret når du handler på www.butiksoes.dk.

❤︎
Gratis gaveindpakning
Køber du en gave på vores webshop tilbyder vi gratis gaveindpakning. Du skal blot notere i kommentarfeltet hvilken vare du ønsker at få pakket ind.


SOCIALE MEDIER


Hos SØS ønsker vi at inspirere vores kunder.

På vores sociale medier finder du diverse inspirations videoer og billeder, samt gode tilbud og konkurrencer.
Har du nogle spørgsmål er du også altid velkommen til at kontakte os.

Følg os på