Hjemmesiden bruger cookies. Nogle bruges til statistik og andre sættes af tredjeparts tjenester. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies. Læs mere.

Om butikken

HVEM ER VI

Vi er en af Jyllands største modebutikker, fordelt på to lokationer i hjertet af Ølgod.

SØS 600 m2 modetøj til piger & kvinder i alle aldre & størrelser.
SØS SKO 300 m2 skomode til Kvinder, Mænd & Børn.

Vi har et bredt sortiment og sætter en ære i altid at have både moderigtige og klassiske varer i butikkerne. Hvis vores kunder mangler noget, gør vi en indsats for at skaffe det til dig. For os er servicen omdrejningspunktet for alt hvad vi gør, vi tror på at dygtige, søde og smilende medarbejdere skaber værdi og giver dig lyst til at køre efter os eller handle hos os på vores webshop. Vi vil gøre vores bedste for at vi på nettet er lige så nærværende og serviceminded som i butikkerne.
Anita Grüner Hansen

Indehaver af SØS, SØS SKO & WWW.BUTIKSOES.DK

Mit navn Anita jeg er født og opvokset i Nordsjælland, da jeg som ung pige mødte mit livs kærlighed, flyttede jeg til Vestjylland. Jeg er uddannet håndarbejdslærer og har tidligere haft lingeributik i Ølgod. I 1999 kom muligheden for at overtage tøjbutikken ’Hans Nielsen’ i Ølgod, som var starten på rejsen for SØS butikkerne.


Inge-Marie – SØS

For mig & kunderne er Inge-Marie en stor del af SØS, hun har været fast inventar siden 2003. Inge-Marie er vores kreative hoved og er fuld af nye idéer. Hun har stor kærlighed til tøj og er altid i supergodt humør, du vil med sikkerhed blive budt varmt velkommen. Hun er dygtig og meget kompetent, og sætter en stor ære i at finde det helt rigtige til dig.

Bonnie – SØS SKO | WWW.BUTIKSOES.DK

Du møder Bonnie i skobutikken, hvor hun er dagligansvarlig. Hun er sød og hjælpsom, sætter en ære i god services og kundetilfredshed. Når du handler med Bonnie, er du altid sikker på at få god og faglig vejledning. Bonnie er også vores primære driver bag webshoppen, så hende vil i møde hvis I har spørgsmål til os.

Tanja – SØS

Tanja er altid glad og byder dig godt velkommen til tøjbutikken. Tanja er faglig dygtig og sætter en stor ære at hjælpe med at finde det helt rigtige outfit.

Inga – SØS

Når Inga ikke arbejder på værkstedet på bofællesskabet hjælper hun til i butikken. Inga har været en del af butikken i mange år, hun arbejder hos os hver tirsdag formiddag, hvor hun hjælper med udpakning af varer. Inga er meget engageret, hun holder os kyndigt i ørene og spreder glæde i butikken.

Iris – SØS SKO

Iris er altid smilende og entusiastisk hun er klart til at byde dig velkommen i skobutikken. Iris er imødekommende og god til at spore sig ind på præcis hvilke sko der passer til dine fødder.

Tine – WWW.BUTIKSOES.DK

Tine er vores grafiske designer, hun er kreativ og hurtig på tasterne. Hun tryller med alt fra annoncer til indholdet på hjemmesiden.

VI HÅBER VI SES ONLINE ELLER I ØLGOD,

MANGE HILSNER SØS PIGERNE

❤︎❤︎❤︎